Dr.Pasha Baby – idealna kombinacija sastojaka za potpunu njegu beba

Prva godina roditeljstva je vrtlog emocija koji u potpunosti transformiše živote roditelja, zahtijevajući brzo prilagođavanje i usvajanje novih vještina. U toj fazi, mnogi roditelji se pitaju zašto uz bebu nisu dobili i priručnik za rukovanje. Ovo je razdoblje koje nosi mješavinu emocija, od duboke ljubavi i beskrajne radosti do osjećaja nesigurnosti, strepnje i neizvjesnosti.

Prvi trenuci smirenosti počinju se osjećati kada roditelji uspostave ritam i rutinu sa svojom bebom. Osim hranjenja, ključno je uspostaviti rutinu tokom presvlačenja i kupanja, gdje proizvodi za njegu poput onih koje pruža Dr.Pasha Baby igraju ključnu ulogu.

 

100% Clean, 0% skrivenih sastojaka

Svi težimo prirodnosti - u ljudskom ponašanju, u provođenju vremena u prirodi... Riječ „prirodno“ postala je imperativ u doba instant sintetike i plastike.

U našoj Baby kozmetici, ono što kažemo da je u njenom sastavu, to i jest. U našim proizvodima nikada nećete naći štetne sintetičke sastojke kao što su konzervansi, punila, emulgatori ili mineralna ulja.

Kada kažemo „100% prirodno“, mislimo na sastojke koji su tu kako bi štitili kožu i sprječavali iritacije. Koristimo sirovine poput hladno prešanog organskog bademovog ulja, shea maslaca, pantenola, probiotika, cinka i alantoina. Oni doprinose regeneraciji kože te smanjuju upalne procese.

 

Baby kolekcija za potpunu sigurnost mališana

Dr.Pasha je vodeći proizvođač u oblasti prirodne, clean kozmetike i smatramo našom obavezom da roditeljima, starateljima i svima koji njeguju bebe obezbijedimo mogućnost da za svoje mališane odaberu najsigurnije proizvode.

Sva četiri iz Baby kolekcije balansiraju idelan omjer vlažnosti i masnoće.

Posebna formulacija naše 100% prirodne Bademove kreme, najbolji je saveznik u opštoj njezi osjetljive bebine kože. Stabilizira lipidni omotač, intenzivno hidratizira i štiti kožu. Dobija se iz ulja badema koje se dobija prvim hladnim prešanjem iz lomljenih badema.

SOS krema je 100% prirodna i najbolji je saveznik kod pelenskog osipa, crvenila i iritacija. Obogaćena je probioticima, cinkom, pantenolom i alantoinom, koji regeneriraju i smanjuju upalna stanja kože. Izuzetno je bogata neophodnim vitaminima i mineralima prirodnog porijekla, koji su pogodni za osjetljivu kožu. Olakšava mijenjanje pelena te sprječava iritacije na koži uzrokovane znojem i svakodnevnim trljanjem pelene o nježnu dječiju kožu.

Baby Bath 2u1 namijenjen je jutarnjoj ili noćnoj rutini kod beba. Također je pogodan za njegu pelenskog područja.

Baby Lotion efikasan je u zaštiti, ishrani i njezi bebine kože. Blagotvorna kombinacija bademovog ulja i shea maslaca bebinoj koži daju neophodne hranjive tvari, vitamine i minerale, zadržavajući njenu prirodnu vlažnost. Veoma brzo se apsorbira u kožu, ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava dodatno isušivanje. Pantenol i probiotici umiruju, štite i pružaju efikasnu njegu kod iritirane kože i crvenila. Koristiti kao dio svakodnevne njege bebinog tijela.

 

 

 

 

Povezani blogovi

Dr.Pasha Baby Bath 2u1 – Duplo efikasan i bez suza

Dr.Pasha Bademova krema – Sa hladno prešanim uljem za potpunu djelotvornost

Sniženje 40% na svu Dr.Pasha Baby kolekciju