Dr.Pasha Baby Bath 2u1 – Duplo efikasan i bez suza

Razmišljali ste o proizvodu koji u jedan mah ispunjava nekoliko djelotvornih funkcija, a da ste pritom potpuno sigurni u zdravlje vaše bebe.

Na primjer, prilikom kupanja, da ne morate brinuti šta je šampon, šta kupka.

Dr.Pasha je u sklopu svoje nove Baby kolekcije lansirao proizvod koji će svim roditeljima omogućiti kudikamo lakši život. Baby  Bath 2u1 predstavlja ručno izrađeni jedinstveni miks, šampona i kupke proizveden na apsolutno prirodnim osnovama.

 

Kupanje bez suza je moguće

Ova 2u1 kupka, odnosno šampon nježno čisti i njeguje bebinu kožu i kosu, lako se ispira i što je možda za subjektivni bebin doživljaj najvažnije – tretman se odvija bez suza.

Osnovni sastojci Baby Bath 2u1 kupke su hladno prešano bademovo ulje, probiotici i pantenol. Miks ovih sastojaka čini idealnu kombinaciju.

Bademovo ulje ima glavnu ulogu u umirivanju, omekšavanju i obnavljanju kože zbog svojih vitamina A, B1 i E. Dodatno štiti i hrani kožu. Pantenol, s druge strane, u kozmetičkim proizvodima za njegu kože djeluje kao ovlaživač, ublaživač i omekšivač.

Kada se upotrebljava za kosu pantenol će pomoći da se vlaži, a daje joj glatkoću i sjaj. Zbog toga je postao vrlo popularan sastojak u šamponima i losionima.

Svi proizvodi iz Dr.Pasha Baby kolekcije obezbjeđuju bebinoj koži sve neophodne minerale, vitamine i esencijalne masne kiseline. Formulisani su tako da balansiraju idelan omjer vlažnosti i masnoće. I što je najbitnije, 100 % su prirodni.

 

 

Povezani blogovi

Dr.Pasha Bademova krema – Sa hladno prešanim uljem za potpunu djelotvornost

Dr.Pasha Baby – idealna kombinacija sastojaka za potpunu njegu beba

Sniženje 40% na svu Dr.Pasha Baby kolekciju