Kada se spoje priroda i nauka

Zamislite svijet u kojem se ne morate brinuti da li je nešto dobro za vas i vaše zdravlje. Svijet u kojem se govori samo istina. Svijet u kojem ono što vam se obećava bude i ispunjeno. Okruženje u kojem se znanje stavlja u službu unaprjeđenja zdravlja kože i cjelokupnog organizma. Mi smo taj svijet kreirali usmjeravajući svoje naučno znanje u  proizvodnju 100% sigurnih, čistih i prirodnih proizvoda za njegu kože.

Sve je u prirodi...

Da, sve što je potrebno za zdravu kožu već se nalazi u prirodi. U prirodi je i tajna zdravlja, a naša misija je učiniti brigu o koži sigurnom za cjelokupan organizam. I ne, mi nismo ti koji su osmislili izreku “U zdravom tijelu, zdrav duh!”, ali smo oni koji znaju kako ovu istinu živjeti njegovanjem kože. Zašto koža? Jednostavno zato što je ona naš prvi dodir s vanjskim svijetom. Kroz kožu se prvi put upoznajemo s okolinom, kroz kožu osjećamo, kroz kožu doživljavamo. Ali, koža upija i u organizam unosi sve što na nju nanesemo. Okolinu ne možemo kontrolisati, ali možemo ono što na nju nanosimo.

I to je misao kojom se vodimo – sve što na svoju kožu nanosimo trebalo bi biti prirodnog porijekla, strogo kontrolisano, formulisano tako da daje maksimalne rezultate, bez negativnih učinaka za organizam.

 

Puno toga je i u nauci

Niko ne voli kopije, pa tako ni koža ne voli sintetički kreirane sastojke, koji se danas nalaze u većini kozmetičkih proizvoda. Zato mi koristimo originale, a oni se nalaze u prirodi.

Ipak, spajanje prirodnih sastojaka u savršenu formulaciju jedinstvenih proizvoda za različite tipove kože i njena stanja zahtijeva mnogo znanja. Takve formulacije dolaze iz naše laboratorije svaki dan kao 100% prirodni proizvodi, čiji sastav osigurava da svaki od njih daje maksimalne rezultate za zdravu i lijepu kožu.

0% skrivenih sastojaka

U našoj kozmetici je sadržano samo ono što kažemo da jeste – prirodni sastojci koji potiču iz provjerenih izvora, čime garantujemo porijeklo i izvrsnost svega onoga što nosi ime Dr. Pasha. U našim proizvodima nikada nećete pronaći ono što u njima ne bi trebalo biti – štetne sintetičke sastojke poput konzervansa, punila, emulgatora ili mineralnih ulja. Šta još nije u našoj kozmetici? 

Svi Dr.Pasha proizvodi su 100%
prirodni i uvijek će biti.

SAVRŠEN SPOJ PRIRODE I NAUKE

100% Clean
100% prirodno
0% skrivenih sastojaka