BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

TIP KOŽE

PROBLEMATIČNA KOŽA

Nepravilna njega kože uz ostale vanjske uticaje kao što su nečist zrak, teška šminka i zadimljene prostorije dovode do začepljenja pora što izaziva dodatne upalne procese na licu kao što su akne, prištići, perutanje kože i crvenilo.  Četiri najčešća uzroka nastanka problematične kože: Hormoni – hormon androgen potiče lojne žlijezde da pojačano proizvode sebum. Prehrana – koja sadrži mnogo slatke i pržene hrane. Stres – može potaknuti tijelo da proizvodi određene hormone i poveća razinu štetnih toksina. Loša njega kože – trljanje, kopkanje, stiskanje i bilo koje drugo loše čišćenje kože.  

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Preporuka

MAK & CIMET 100g

7.55 KM

Kupi

Sapun Mak & Cimet – umirujuće eterično ulje cimeta sa zrncima maka pospješuje cirkulaciju i pomaže pri otklanjanju mrtvih stanica kože. Sapun se preporučuje za liječenje mladalačkih akni i mitesera. Idealan je i za svakodnevnu masažu prilikom tuširanja za tretman svih dijelova kože koja su sklona pojavi akni (lice, leđa, ramena, dekolte i druge zone). Poželjno je kožu tretirati dva puta dnevno, ujutro i navečer prije spavanja. Sapun lagano utrljati u kožu te potom hladnom vodom isprati.
 

Napomena: nakon upotrebe sapuna tretirana koža se nekada može zacrveniti u trajanju od dvadesetak minuta, što je zapravo samo rezultat željenog djelovanja sapuna, u smislu poboljšanja mikrocirkulacije, otvaranja pora i uklanjanja viška masnoće sa površine kože.