BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

TIP KOŽE

OŠTEĆENA KOŽA

Svako godišnje doba zahtijeva određenu njegu kože lica i tijela kako bi se sačuvao njen zdrav izgled i kako bi se spriječile neugodne promjene. Kako je koža najveći organ na našem tijelu moramo joj posvetiti veliku pažnju, pripremiti je za vanjske uticaje, ali isto tako i nakon djelovanja istih kožu dodatno njegovati. Niske temperature tokom hladnih zimskih dana imaju veliki uticaj na zdravlje naše kože. A izlaganje kože visokim temperaturama zahtijeva posebnu brigu da joj se osigura dovoljno vlage i hidratizirajućih tretmana.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

MED 100g

7.55 KM

Kupi

Sapun Med – zahvaljujući visokom sadržaju aminokiselina, med je odličan saveznik suhe i oštećene kože. Ljudi od davnina znaju da med smiruje i regeneriše iritiranu kožu. Med je mnogostruko koristan za kožu, jer posjeduje sposobnost da privuče vodu u cillju održanja vlažnosti kože, kao i da obezbijedi hranljive sastojke. Jedan od velikih izazova za žene je da koža ostane zategnuta, jedra i vlažna, uprkos isušivanju uzrokovanom visokim temperaturama i suhim zrakom.