BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

TIP KOŽE

MASNA KOŽA

Masnu kožu možete prepoznati prema nekom od sljedećih simptoma: imate proširene pore, koža postane masna vrlo brzo nakon čišćenja, imate osjećaj suhoće nakon čišćenja ali kasnije koža postaje masna kao i to da vrlo često imate prištiće, mitesere i tamne mrlje. A možda ste primijetili i na fotografijama kako Vam lice bliješti, to je također tipični pokazatelj da Vam je koža masna. Nerijetko se dogodi da se kod masne kože proširuju pore koje su onda sklone raznim nečistoćama i upalama.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Preporuka

MENTA 100g

7.55 KM

Kupi

Sapun Menta - idealan je za masnu i problematičnu kožu. Sapun smiruje upalne procese na koži te djeluje antiseptički. Eterično ulje i suhi list mente ubrzavaju metabolizam ćelija kože i potkožnog tkiva, pospješuju regeneraciju i revitalizaciju kože. Sapun osvježava i hladi kožu na visokim temperaturama, te je idealan za masnu kožu koja je sklona pojavi različitih promjena: bubuljice i miteseri nastali uslijed izlaganju UV zrakama, te manjim uplanim infekcijama.