BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

TIP KOŽE

OSJETLJIVA KOŽA

Jeste li ikada primjetili kako Vam se lice vrlo često intenzivno zarumeni nakon tjelesne aktivnosti ili Vas pomalo „pecka i žari„ nakon što ste nanijeli najnoviju kremu? Postoji mogućnost da onda spadate u skupinu ljudi sa pojačano osjetljivom kožom, stoga je potrebno promijeniti dosadašnje navike u režimu ljepote. Problem pretjerane osjetljivosti kože postao je sastavni dio savremenog života kao posljedica njegove dinamike i sve prisutnijeg stresa.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Preporuka

RUŽA 100g

8.95 KM

Kupi

Sapun Ruža – sapunina bazi karite maslaca ruža namijenjen je za osjetljivu kožu. Sapuni na bazi plodova karite drveta koži daju neophodnu vlažnost, mekoću i ujedno blagotvorno djeluje na kožu podložnu alergijama. Shea maslac pomaže kapilarnoj cirkulaciji što povećava dovod kisika u tkivo i poboljšava eliminaciju metaboličkih otpadnih tvari tj. toksina.

 

Bezbjedan je i za jako osjetljivu kožu, pa se može koristiti i u tretmanu protiv bora za područje oko očiju. Koža ga dobro podnosi i ne potiče nikakve alergijske reakcije. Shea butter je prirodni izvor vitamina A, E i F, čijim dejstvom se usporava starenje kože. Sadrži korisne biljne masti koje pomažu pri regeneraciji stanica kože, cirkulaciji i zacjeljivanju oštećenja na koži.  Posebno se preporučuje osobama sa osjetljivom kožom.