BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

TIP KOŽE

MJEŠOVITA KOŽA

Kod mješovite kože tipovi kože variraju u T-zoni i na obrazima. Tzv. T-zona može se znatno razlikovati - može pokrivati veoma usko, ali i prošireno područje. Pa tako mješovitu kožu karakteriziraju masna T-zona (čelo, brada i nos), te normalan do suhi izgled (ponekad čak i ljuskava koža) na ostatku lica. Masnije dijelove mješovite kože uzrokuje prekomjerno stvaranje sebuma te su na tom području moguće pojave nečistoće. Suhi dijelovi mješovite kože nastaju zbog manjka sebuma i povezanog nedostatka lipida.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

KAFA & KARANFILIĆ 100g

7.55 KM

Kupi

Sapun Kafa & Karanfilić – pomaže kod liječenja lokalnih promjena na mješovitoj koži. Eterično ulje karanfilića djeluje antibakterijski i antigljivično te se preporučuje za liječenje blažih uplanih procesa na koži. Sapun ubrzava srastanje rana i pukotina, te je odličan saveznik u njezi suhih dijelova kože.