BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

PROMJENE NA KOŽI

Znojnice

Uslijed blokiranosti znojnih žlijezda, znoj ne može slobodno da isparava pa se nakuplja ispod kože stvarajući osip na tijelu djeteta. Javlja se kao posljedica vrućine tokom ljetnih mjeseci ili u slučaju pretopljavanja djeteta. Najčešće se ispoljava u vidu crvenih tačkica i plikova u predjelu glave, grudi, ramena i vrata. Kako ih spriječiti? Oblačite bebi pamučnu odjeću ili odjeću od lakih i prozračnih materijala. Vodite računa o tome da joj nije pretoplo već ugodno toplo. 

Preporuka

BABY BALM ZINC 100mL

6.00 KM

Kupi

Kako ih liječiti? Baby Balm Zinc rađena je od 100% prirodnih smjesa organskih putera i najkvalitetnijih prirodnih ulja koji balansiraju omjer vlažnosti sa nedostatkom masnoće i veoma se brzo apsorbira u kožu, ostavljajući neophodan voskovni zaštitni sloj koji spriječava dalje isušivanje i pomaže u odbrani od nepovoljnih vanjskih uticaja.Dr.Pasha mast za bebe Zinc pruža dodatnu zaštitu pelenskog područja od iritacije i nastajanja osipa. Mast sa cinkom na površini kože ostavlja tanak zaštitni sloj koji spriječava dodir sa štetnim materijama poput urina i stolice, a istovremeno dopušta koži da diše. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac