BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

PROMJENE NA KOŽI

Strije

Vrlo je važno da se prije svega u organizam unosi sto više tekućine, povrća i voća, kako bi unijeli dovoljno vlažnosti koja je koži neophodna. Za tretman strija preporučujemo zlatni melem koji je rađen na bazi shea buttera (karite maslac). Shea butter duboko prodire u kožu, regenerira je, stoga se može koristiti kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće. Također, vrlo je važna i njega kože pri redovnom tuširanju, odnosno tretiranje dijelova kože koji su zahvaćeni strijama - ispucani dijelovi, pa tako preporučujemo da prilikom tuširanja koristite sapune koji su također rađeni na bazi shea buttera - limun ili ruža koji koži daju neophodnu vlažnost i mekoću da ne bi dolazilo do pucanja. 

Preporuka

ZLATNI MELEM 50mL

11.85 KM

Kupi

Zlatni melem štiti kožu ljudi svih životnih dobi od različitih utjecaja kojima je svakodnevno izložena. Odlično hidratantno i regenerirajuće djelovanje melema čini ga odličnim odabirom u slučajevima kada se radi o privremenoj neugodi na koži, ali i trajnijem, hroničnom problemu.

 

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac