BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

PROMJENE NA KOŽI

Mitiseri

Mitiseri su zatvorene pore koje se uglavnom nalaze na licu (ali i na drugim mestima), a pojavljuju se zbog prekomernog lučenja lojnih žlezda, zbog bakterija, prašine. Upravo te nečistoće u porama u dodiru sa kiseonikom prave crne tačke koje nazivamo mitiserima.

Preporuka

LIMUN 100g

8.95 KM

Kupi

Što se tiče pojave mitesera predlažemo sljedeći tretman za njegu kože lica, sapun limun u kombinaciji sa kremom za bebe. Dakle, isprati lice sapunom limun a potom stavljati tanki premaz kreme za bebe. Krema za bebe predstavlja idealan omjer smjesa organskih putera i najkvalitetnijih prirodnih ulja čime se balansira omjer vlažnosti i masnoće u koži. Nadalje, sapun limun sadrži korisne biljne masti koje pomažu pri regeneraciji stanica kože, cirkulaciji i zacjeljivanju oštećenja na koži. Sapun limun rastvara kapice mitesera i time podstiče da se iste slojevito čiste. Posebno se preporučuje osobama sa osjetljivom i suhom kožom. Navedeni tretman je neophodno ponavljati 1x dnevno, a po potrebi može i više puta.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac