BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

KOŽNA OBOLJENJA

Hiperpigmentacija

Pored terapijskog pristupa liječenju određenih kožnih bolesti kao što su ekcemi, psorijaza i pigmentacija na koži, kao dodatni tretman za njegu oštećene kože sklone promjenama preporučujemo 100% čisto arganovo ulje. Hiperpigmentacija - pojava tamnih fleka na licu je najčešće posljedica tzv. melazme, koja se uglavnom javlja na čelu, obrazima, bradi i gornjoj usni. Pored toga, na licu i drugim dijelovima tijela, mogu se javiti i tzv. postinflamatorne hiperpigmentacije, gdje je nakupljanje pigmenta posljedica ranijeg kožnog oboljenja (npr. akne, ekcemi, lichen planus itd.), a često je udruženo s kasnijim izlaganjem suncu.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

ULJE DIVLJE RUŽE 30mL

19.90 KM

Kupi

Ulje divlje ruže izdašno hrani, njeguje i hidratizira kožu. Ulje obiluje vitaminom C, a pored toga sadrži vitamin A,E, D, beta karoten, retinol i esencijalne masne kiseline. Stimulira proizvodnju kolagena, regenerira kožu i čini je baršunasto mekom i glatkom.Eterično ulje drveta ruže iznimno je cijenjeno u kozmetici obzirom da potiče regeneraciju tkiva i vlažnost kože, te je odličan izbor za njegu suhe, osjetljive i upaljene kože.

Djelovanje: Ulje djeluje protiv ožiljaka, strija, mladalačkih akni kao i bora. Sužava pore, te se preporučuje za njegu masne kože, sklone nastajanju akni.  Zbog obilnog udjela vitamina C, ulje stimulira proizvodnju kolagena, te spriječava nastanak bora.