BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

KOŽNA OBOLJENJA

Ekcemi

Pored terapijskog pristupa liječenju određenih kožnih bolesti kao što su ekcemi, psorijaza i pigmentacija na koži, kao dodatni tretman za njegu oštećene kože sklone promjenama preporučujemo 100% čisto arganovo ulje. U nastavku malo više govorimo o ekcemima kao promjenama na koži, kako nastaju te kako se liječe. Ekcem je jedan oblik dermatitisa - upale kože. Najčešće je i vrlo neugodna kožna bolest. Dobio je ime po grčkoj riječi ekcema, što znači kuhati. Ekcem se javlja u mnogim formama neke su akutne, a neke su i hronične. Ovisno o formi, karakteriziraju ga crveni dijelovi kože, a ponekad i vlažni mjehuri, koji obično jako svrbe i ljušte se. Ekcem je konstitucijska bolest a pravi razlog izbijanja ekcema je nemogućnost organizma da se oslobodi otrova, koji se nakupljaju u porama kože.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

100% ČISTO ULJE ARGAN 30mL

27.00 KM

Kupi

Ulje argana spriječava isušivanje i održava elastičnost kože. Ulje podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu i zrelu kožu. Arganovo ulje sadrži vitamine, proteine, minerale, linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline.