BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

KOŽNA OBOLJENJA

Seboreja

Seboreja je poremećaj u radu žlijezda lojnica tj. pojačano izlučivanje loja na područjima gdje su žlijezde lojnice najbrojnije i najgušće. Ogleda se u crvenilu kože praćenom ljuštenjem. Kad je jače vidljiva površinska upala onda dobiva naziv seboreični dermatitis.   

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

ARGAN BALM 50mL

18.65 KM

Kupi

Argan balm ima izuzetne sposobnosti da štiti, regenerira kožu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina koje spriječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Pomaže pri regeneraciji kože sa oštećenjima, a povoljno djeluje i na kožu sklonu seboreji, aknama, ekcemima i pri prevenciji strija u trudnoći. Najbolje koristiti u kombinaciji sa prirodnim uljem argana i pri redovnom tuširanju i pranju lica sa sapunom argan.