BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

KOŽNA OBOLJENJA

Psorijaza

Psorijaza je hronična, genetski determinirana, autoimuna bolest koju karakteriziraju česte epizode recidiva (pogoršanja) i remisija (poboljšanja), a manifestuje se raznolikom kliničkom slikom. Najčešći oblik je tzv. obična psorijaza (psoriasis vulgaris), za koju je tipična pojava crvenila, te zadebljanja kože koja su prekrivena srebrno-bijelim, mekinjastim i suhim ljuskama. Promjene najčešće nastaju na laktovima, koljenima, vlasištu, na trupu ali može se pojaviti i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Kod psorijaze, ovaj proces je jako ubrzan i traje samo nekoliko dana, što rezultira nastankom ljusaka.  

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka

PRIRODNO ARGANOVO ULJE 30mL

19.90 KM

Kupi

Za početni stepen psorijaze preporučujemo tretman kože sa prirodnim arganovim uljem koje predstavlja mješavinu sa uljem avokada, badema, vanilije i aloe vere. Ulje sadrži visoku razinu vitamina, minerala i masnih kiselina čijim se spojem blagotvorno djelovanje proširuje. Obogaćeno je ferulinskom kiselinom, esencijalnim masnim kiselinama, karotenoidima, antioksidantima, sterolima i saponima.