BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

O NAMA

Dr.Pasha

Skoro dvije decenije stvaramo i njegujemo priču Dr.Pasha 100% prirodna kozmetika. Ideja za brendom nastala je iz želje da čovjeka približimo i vratimo prirodi. Smatramo da nam je naša raznovrsna priroda podarila rješenje za skoro sva kožna oboljenja i promjene na koži koje nastaju užurbanim tempom življenja. Svi Dr.Pasha proizvodi su 100% prirodni i to garantujemo svakim postotkom. Trudimo se da kreiramo omiljeni proizvod za svakog pojedinca imajući u vidu svaki dio populacije, od naših najmlađih do starijih generacija. Naši proizvodi predstavljaju spoj tradicije, vrhunskog kvaliteta ali i svjetskih trendova u polju kozmetike.
osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac  

Prvenstveno je kreiran jedan sapun, a zatim su namjenski pravljeni sapuni za različite potrebe i probleme sa kožom. Sapuni kao prvi Dr.Pasha brand odmah su pronašli svoje kupce i svoje mjesto na tržištu. Poštovanje ljubitelja prirode osvojili smo upravo zbog naših potpuno prirodnih sastojaka. Danas, proces proizvodnje i ručna izrada Dr.Pasha proizvoda kao i prepoznatljiv izgled inspirisan tradicionalnim motivima Bosne i Hercegovine, doprinose ponovnom ujedinjenju čovjeka i prirode u svrhu ljepote, zdravlja i dobrog osjećaja. Svi Dr.Pasha proizvodi se proizvode od 100% prirodnih i najkvalitetnijih sirovina iz biološkog, organskog uzgoja, bez ikakvih dodataka, punila i konzervanasa te nisu testirani na životinjama. Danas u našem asortimanu proizvoda imamo 9 različitih kategorija: deo balmovi, sapuni, balmovi, ulja, linija za bebe, linija za muškarce, linija za tinejdžere, linija za dom  i poklon setovi, a ukupno 60 proizvoda.

 

Svi proizvodi su dostupni na web shopu - za Bosnu i Hercegovinu.