BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

DODATNA NJEGA

Prirodna njega za umorne oči

Umor, dehidracija i nezdrav život lako se vide u očima ili tačnije ispod očiju. Otečene, umorne oči u kombinaciji sa podočnjacima mogu da izmjene Vaš izgled lica u potpunosti. Obično nastaju poslije neprospavane noći, stresne i burne radne sedmice, strogih dijeta, alergija i stresa. Sve to utiče da se tečnost nakuplja ispod očiju i da nastaju mrske vrećice. Možda djeluje nemoguće, ali taj problem je lako riješiti. Promjene u stilu života i prelazak na zdraviju ishranu mogu trajno da promijene stanje na bolje. Krenite od spavanja. Ako se budite natečeni, posebno u predijelu očiju, probajte da promijenite nešto u načinu spavanja. Spavajte na leđima ili dodajte još koji jastuk da podignete glavu, da se tečnost ne bi zadržavala na licu i ispod očiju. Zatim, pijte što više tečnosti tokom dana, bilo da je zima ili ljeto. Nosite flašicu sa sobom gdje god krenete, tako će Vam pijuckanje preći u naviku. A kako bi osvježili i regenerirali Vašu umornu kožu, posebice oko očiju preporučujemo ulje marelice. Ulje sjemenki marelice svojim ljekovitim svojstvima kožu omekšava, hrani, obnavlja stanice i zadržava vlagu. Smanjuje hrapavost kože, ispucanost, iritacije i pomaže u borbi protiv bora. Bogati sastojci ulja marelice svakodnevnom upotrebom spriječavaju prijevremeno starenje kože. 

Preporuka

ULJE SJEMENKI MARELICE 30mL

12.10 KM

Kupi

Za postizanje najboljih rezultata ulje koristiti ujutro i uvečer, blagim kružnim pokretima prstiju utrljati na suho i čisto lice. Idealno je za zatezanje bora oko očiju i područja oko usana. Tekstura ulja je takva da omogućava brže prodiranje u kožu ne ostavljajući masne tragove. 

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac