BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

DODATNA NJEGA

Pravilna njega grudi i dekoltea

Na koji način očuvati lijep izgled grudi i dekoltea pitanje je koje muči mnogo žena. Njega kože grudi i dekoltea je podjednako bitna kao i samog lica. Kao što svakog jutra ili pred spavanje njegujete Vaše lice isto tako posvetite više pažnje i njezi dekoltea i grudi. Predlažemo Vam ulje grožđe u kombinaciji sa sapunom kukuruz menta. Prije tretmana sa uljem grožđe potrebno je da hidratizirate Vašu kožu i otklonite sve mrtve stanice. Sapun kukuruz menta pospješuje obnavljanje epitela i njegovu zaštitu.  Eterično ulje mente ubrzava metabolizam ćelija kože i potkožnog tkiva, pospješuje regeneraciju i revitalizaciju kože, dok kukuruzno brašno osigurava pravilnu ishranu i njegu kože te djeluje kao prirodni piling za odstranjivanje mrtvih stanica kože. Ukoliko ste trudni ili već ste postali majka, vrijeme je da počnete intenzivnije njegovati Vaše grudi i dekolte. Ulje sjemenki grožđa djeluje kao moćan prirodni antioksidansni koktel i idealno je za revitalizaciju suhe i zrele kože. Za početak svaki put kad nanosite ulje grožđe na lice, velikodušno ga razmažite i po V-zoni, nježnim pokretima od dekoltea prema vratu i licu. Vezivno je tkivo kod žena prirodno opuštenije nego kod muškaraca, kod kojih se vlak­na kolagena usmjeravaju dijagonalno ispod kože i potiskuju masno tkivo prema dole, što kožu čini napetom. Lako se apsorbuje i prodire duboko pod kožu unoseći neophodne hidratatore i nutricijente za savršenu vlažnost, zaštitu i ishranu kože. Veoma je blago ulje, zateže i tonira kožu. Ulje sjemenki grožđa nanesite ujutro i uvečer na prethodno očišćenu kožu, vodeći računa o smijeru mišića. Nježnim pokretima ćete podstaći mikrocirkulaciju i poboljšati dejstvo bioaktivnih sastojaka ulja. 

Preporuka

ULJE SJEMENKI GROŽĐA 30mL

12.10 KM

Kupi

Ulje sjemenki grožđa djeluje kao moćan prirodni antioksidansni koktel i idealno je za revitalizaciju suhe i zrele kože. Djelovanje: lako se apsorbuje i prodire duboko pod kožu unoseći neophodne hidratatore i nutricijente za savršenu vlažnost, zaštitu i ishranu kože. Veoma je nježno ulje, blago zateže i tonira kožu.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac