BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

DODATNA NJEGA

Njega peta i stopala

Došli su topliji dani i želite obući lijepe sandale, ali su Vaša stopala i pete suhe i ispucale? Svi mi prečesto zanemarujemo one dijelove našeg tijela koji su izloženi velikim naporima, a to su pete i stopala, te su tako podložne pojavi različitih promjena. Mnogi se pomire sa takvom situacijom misleći da tako mora biti, a sa sve užurbanijim tempom života teško je pronaći vrijeme za pravilnu njegu i higijenu stopala i peta. Međutim, ne morate se pomiriti sa neugodnim osjećajem suhoće. Brinite se o stopalima svaki dan, ako se pojave pukotine, ranice ili žuljevi, odmah obratite pažnju i tretirajte ih na odgovarajući način. Ako želite imati zdrave i njegovane pete i stopala, nanesite bademovo ulje na stopala i navucite pamučne čarape. Pukotine i suha koža će nestati preko noći. Svakodnevno ponavljajte tretman bademovim uljem i neće Vam trebati nikakva dodatna njega. Ne morate patiti od ispucalih i suhih stopala, redovnom upotrebom bademovog ulja koža na Vašim stopalima može biti mekana i baršunasta. Bademovo ulje djeluje emolijetno, omekšava kožu, dobro se upija, daleko brže od drugih ulja. Stoga je popularno među maserima jer je izvrsno mazivo, upija se dovoljnom brzinom da masaža bude ugodna. Bademovo ulje je univerzalno ulje za gotovo sve tipove kože. Ulje je vrlo blagog mirisa i danas je jedno od najpoznatijih i najučinkovitijih preparata u kozmetici. Glavna prednost ovog ulja je što je pogodno za sve tipove kože, a pogotovo za osjetljivu i nadraženu kožu. U jednom bademu nalazi se 50-55% ulja.

Preporuka

ULJE BADEMA 30mL

7.95 KM

Kupi

Bademovo ulje je idealno za masažu lica i cijelog tijela jer ima izvrstan odnos upijanja i klizavosti. Djelovanje: služi kao univerzalno kozmetičko ulje koje hrani kožu, posebno suhu i osjetljivu. Odgovara svim tipovima kože. Naročito povoljno djeluje kod osjećaja suhoće, peckanja ili upale.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac