BHS
  • BHS
  • ENG
  • DE

Ručno izrađeni 100% prirodni proizvodi

SAVJETOVANJE

DODATNA NJEGA

Njega kose i noktiju

Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnim, samouvjerenim i poželjnim. Kosa je pokazatelj svega što se događa u našem tijelu i duši. Kada osušite kosu preporučujemo Vam korištenje 100% čistog arganovog ulja. Vlaži i omekšava pogotovo suhu kosu. Najbolje od svega, zahvaljujući modernim visokotehnološkim formulama, ulje za kosu postalo je iznimno lagano te se može nanositi i na tanku kosu. Nanesite kap ulja na dlanove, razmažite ulje te nanesite po vrhovima kose. Važno je naglasiti da je dovoljno samo mala količina ulja kako bi Vaša kosa dobila zasluženi sjaj i njegu. Također, arganovo ulje izuzetno je djelotvorno i za njegu noktiju. Par kapi arganovog ulja redovno utrljajte na zanoktice i površinu noktiju, te tretman ponavljajte bar 1x dnevno. Nakon mjesec dana upotrebe Vaši nokti će postati jači, zdraviji i ubrzati će im se rast.

Preporuka

100% ČISTO ULJE ARGAN 30mL

27.00 KM

Kupi

Arganovo ulje ima izuzetne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje spriječavaju isušivanje i održavaju elastičnost.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac