Ulje Divlje Ruže

Marokansko tekuće zlato

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulje divlje ruže izdašno hrani, njeguje i hidratizira kožu. Ulje obiluje vitaminom C, a pored toga sadrži vitamin A,E, D, beta karoten, retinol i esencijalne masne kiseline. Stimulira proizvodnju kolagena, regenerira kožu i čini je baršunasto mekom i glatkom.Eterično ulje drveta ruže iznimno je cijenjeno u kozmetici obzirom da potiče regeneraciju tkiva i vlažnost kože, te je odličan izbor za njegu suhe, osjetljive i upaljene kože.

 

Djelovanje: Ulje djeluje protiv ožiljaka, strija, mladalačkih akni kao i bora. Sužava pore, te se preporučuje za njegu masne kože, sklone nastajanju akni.  Zbog obilnog udjela vitamina C, ulje stimulira proizvodnju kolagena, te spriječava nastanak bora.

 

100% čisto Ulje divlje ruže

Tip kože:

Mladalački do masni, zreli tip kože

Djelovanje:

Njega kože

Osnovni sastojci:

100% čisto Ulje divlje ruže

Količina:

30 ml 

 

 

Boja & Miris:

Ulje je žarko naračaste boje i upija se u kožu u samo nekoliko minuta.  Prijatnog je, blagog mirisa na ružu, koja je od davnina poznata po svom blagotvornom djelovanju i slovi kao zaštitni znak ljepote.

Svojstva:

Dr.Pasha čisto ulje divlje ruže je nerafinirano, hladno prešano i oragnasko. Ulje je prilično lagano, nije gusto, jako brzo se upija, a koža je nakon upotrebe mekana i nahranjena. 

potpis