100% Čisto Arganovo Ulje

Marokansko tekuće zlato

 

 

 

 

 

 

 

 

Arganovo ulje ima izuzetne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje spriječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože.

 

Djelovanje: ulje djeluje protiv bora i usporava pojavu znakova starenja, jer podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu i zrelu kožu. Također, izuzetno je djelotvorno za njegu noktiju i kose.

 

100% čisto Arganovo ulje

Tip kože:

Zrela kože

Djelovanje:

Njega kože, kose i noktiju, Anti-age efekat

Osnovni sastojci:

100% čisto Ulje Argana

Količina:

30 ml 

 

 

Boja & Miris:

Ulje je svilenkaste boje i upija se u kosu i kožu u samo nekoliko minuta. Blago je orašastog mirisa, no ako arganovo ulje nema tu isključivu orašastu notu, to ne znači nužno i da nije originalno. Čisto ulje argana trebalo bi imati blago orašast miris, koji podsjeća na maslinovo ulje, ali sa orašastijom notom.  Naime, miris arganovog ulja ovisi o nizu faktora – vrsti tla, vlažnosti, količini oborina i drugim klimatskim uvjetima prije sakupljanja, potom o vrsti obrade (u nekim dijelovima Maroka se zbog velike potražnje i mehanički obrađuje – hladno prešanje), a zatim i obrade za druge potrebe.

 

Svojstva:

Dr.Pasha čisto arganovo ulje je nerafinirano, hladno prešano i čisto arganovo ulje. Ulje je prilično lagano, nije gusto, jako brzo se upija, a koža je nakon upotrebe mekana i nahranjena. Kod čistog arganovog ulja na etiketi proizvoda trebalo bi jasno pisati: „100% arganovo ulje“ ili „100% argania spinosa kernel oil“. 

potpis