Seboreja je poremećaj u radu žlijezda lojnica tj. pojačano izlučivanje loja na područjima gdje su žlijezde lojnice najbrojnije i najgušće. Ogleda se u crvenilu kože praćenom ljuštenjem. Kad je jače vidljiva površinska upala onda dobiva naziv seboreični dermatitis. 

 

Napomena: svi sadržaji na web stranici služe samo u svrhu opće njege kože lica i tijela te općeg informiranja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i promjenama na koži, te preporuke Dr.Pasha proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

Preporuka:

Seboreja

Krema sa arganovim uljem ima izuzetne sposobnosti da štiti, regenerira kožu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina koje spriječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Pomaže pri regeneraciji kože sa oštećenjima, a povoljno djeluje i na kožu sklonu seboreji, aknama, ekcemima i pri prevenciji strija u trudnoći. Najbolje koristiti u kombinaciji sa prirodnim uljem argana i pri redovnom tuširanju i pranju lica sa sapunom argan.