Dr.Pasha tretman: pripremite kožu za ljeto!
 

Na spomen ljeta uvijek vežemo određene uspomene, mirise i događaje, rado ih se sjećamo i pozitivno utiču na nas. Jedan od mirisa koji u nama uvijek budi sjećanje na ljeto, pored mirisa mora, je i miris proizvoda koje smo koristili za njegu kože lica i tijela. Period je ljetnih odmora pa je tako i vrijeme da pripremimo našu kožu za nadolazeće visoke temperature. Vaša koža je nakon dugotrajnog izlaganja suncu i kupanja u moru umorna, suha i bez vlažnosti, potrebna joj je dubinska njega kako bi joj vratili zdrav izgled i potrebnu hidrataciju.


Preporučujemo Vam tretman njege uz Dr.Pasha liniju proizvoda na bazi arganovog ulja. Arganovo ulje ima izuzetne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog vi­sokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože.


Redovnom upotrebom  sapuna Argan koji djeluje kao prirodni piling, učinite kožu mekom i elastičnom te uklonite mrtve stanice nakon sunčanja. Jedan od velikih izazova za žene je da koža ostane zategnuta, jedra i vlažna, uprkos isušivanju uzrokovanom visokim temperaturama i suhim zrakom, pa je tako poželjno kožu tretirati sapunom Argan dva puta dnevno, ujutro i navečer prije spavanja. Sapun Argan lagano utrljati u kožu u trajanju od max. 1 min., te potom hladnom vodom isprati. Redovnim korištenjem pri tuširanju i svakodnevnom umivanju sapun revitalizira i hrani kožu ostavljajući je baršunasto mekom, elastičnom i vlažnom.Uz  100% čisto arganovo ulje podarite svojoj koži, kosi i noktima luksuznu njegu. Nahranite dehidriranu i umornu kožu nakon izlaganja suncu i pružite joj zavodljiv i baršunast izgled. Dr.Pasha 100% čisto Arganovo ulje ima sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Dovoljne su dvije kapi ulja koje treba kružnim pokretima nanijeti na područje oko očiju, usana i drugih dijelova lica na kojima su se pojavile promjene. Tretman ponavljati 2 puta dnevno, najbolje ujutro i navečer prije spavanja. Također, 100% čisto arganovo ulje djelotvorno je i za njegu kose i noktiju jer pospješuje njihov rast i jačanje strukture. Prije nanošenja ulja, opranu kosu prvo dobro prosušite ručnikom, a zatim dvije do četiri kapi ulja nježno umasirajte na još vlažnu kosu, od vrhova prema korijenu. A za njegu noktiju utrljati dvije kapi ulja kružnim pokretima na pločicu noktiju.