Man Linija

Inspirisani pokretom Movember, i važnosti o podizanju svijesti u borbi protiv raka prostate i testisa te na važnost preventivnih pregleda, odlučili smo se razviti posebnu liniju proizvoda samo za muškarce. Uz 100% priodne formule i idealni spoj različitih ulja predstavljamo proizvode za njegu lica, brade i tijela. Kao i za oblikovanje i njegu brade.

Ulje za bradu

100% prirodna formula! Idealan spoj pažljivo biranih baznih ulja obogaćen E vitaminom.

Zbog obilja fitonutritijenata, a posebno nezasićenih masnih kiselina, vitamina i antioksidanasa, pažljivo odabrana formulacije izdašno hrani dlaku brade, spriječava njeno pucanje i čini je glatkom i sjajnom, te je idealno za oblikovanje brade. Koža ispod brade ostaje nahranjena, zdrava, smanjuje se osjećaj neugodnog češkanja i pojave ljuspica kože. Savršena kombinacija prirodnih ulja: jojoba, makadamij, argan, grožđe, badem, ćurekot i neven dubinski djeluju na dlaku – od korijena do vrha. Ulje pulpe vučjeg trna poboljšava epidermalnu regeneraciju, pospješuje mikrocirkulaciju te posjeduje antiinflamatorni učinak.

Eliksir za rast brade

100% prirodna formula! Spoj pažljivo biranih baznih ulja, CO2 ekstrakata i potentnih, hemotipiziranih eteričnih ulja!

Zahvaljujući postupku CO2 ekstrakcije sačuvani su svi esencijalni spojevi u najčišćem obliku. Zbog obilja fitonutritijenata, a posebno nezasićenih masnih kiselina, vitamina i antioksidanasa, pažljivo odabrane formulacije dubinski hrani folikul dlake brade, stimulira mikrocirkulaciju i rast dlaka brade. Formulacija 5 dragocjenih ulja: jojobe, makadamija, argana, ricinusa i nevena! Dubinski djeluje na dlaku – hrani je od korijena do vrha. Ekstrakti čija sjemenki i sjemenki maline obiluju biotinom, karotenoidima i drugim vitaminima te poboljšavaju epidermalnu regeneraciju i stimuliraju faktor rasta, pospješujući na taj način rast brade. Eterična ulja paprene metvice, ruzmarina i lavandina pospješuju mirkocirkulaciju i stimuliraju rast dlake.

Sapun za lice i bradu

100% prirodna formula! Spoj pažljivo biranih baznih ulja. Šarmantnog mirisa!

Sapun za lice i bradu na bazi aktivnog uglja, zahvaljujući svojim detoksikacijskim osobinama, dubinski čisti i spriječava djelovanje štetnih polutanata. Zbog obilne pjene, može se korisiti i za brijanje. Šarmantni, zavodljivi miris pačulija, lavandina i čempresa nikoga neće ostaviti ravnodušnim.