„Sheikh Zayed“ Festival - Abu Dhabi

Bosanskohercegovački brend Dr.Pasha, proizvodnja 100% prirodnih kozmetičkih proizvoda, predstavlja svoje proizvode na ovogodišnjem sajmu u Abu Dhabiju – „Sheikh Zayed“ Festival, najvećim privrednim događajima u arapskom svijetu! 

Pored učešća na sajmu Global Village, brend Dr.Pasha po drugi put ostvaruje svoje učešće i na festivalu "Sheikh Zayed" u Abu Dhabiju. Festival “Sheikh Zayed” se održava svake godine povodom obilježavanja praznika Ujedinjenja Arapskih Emirata i predstavlja najznačajniju privredno-kulturnu manifestaciju u UAE. Ovaj festival pruža mogućnost za efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i kompanija iz UAE, kao i za promoviranje investicija i dalje jačanje poslovnih veza između privrednika.

Pored učešća na spomenutim festivalima, brend Dr.Pasha svoje prisustvo u arapskom svijetu već bilježi i kroz ranije potpisan ugovor o distribuciji za tržište Katara, te tako u kontinuitetu svoje poslovanje širi na tržište zemalja Perzijskog zaljeva. Na taj način će se, pored postojećeg prisustva proizvoda na tržištu Katara, u Dubaiju i Abu Dhabiju naći kozmetički proizvodi spravljeni po originalnoj recepturi kao što su: Krema Za Bebe, Zlatni Melem, Sapuni i drugi proizvodi iz asortimana.